Korttien haku ja uusiminen

Kehätoimitsijat

Kehätoimitsijakortti on uudistunut vaaleaksi muovikortiksi ja uudet kortit ovat voimassa vuodet 2018-2021 Kortin haltijalla on vapaa pääsy kaikkiin pohjoismaisiin näyttelyihin ja käyttökokeisiin.

Jokaisessa kennelpiirissä on oma ohjeistuksensa kehätoimitsijakorttien uusimisesta. Pohjois-Karjalan kennelpiirissä vaaditaan yksi kehätyöskentely vuodessa, jotta kortti pysyisi voimassa sekä osallistuminen jatkokoulutuksiin. Pidentyneen voimassaolon takia oma kirjanpito koulutuksiin osallistumisesta, kehätoimitsijana toimimisesta ja aktiivisuudesta kehätoimitsijana näyttelytoimikunnassa on mahdollista harrastusseurantalomakkeella. Näyttelyohjaaja voi tarvittaessa pyytää harrastusseurantalomakkeita korttien uusimisen yhteydessä Harrastusseurantalomakkeen löydät täältä.

Kehätoimitsijana muistathan ilmoittaa yhteystietojen muuttumisesta välittömästi Pirjo Pullille.

Koetoimitsijat

Kennelliiton koulutus- ja pätevöintiohje: https://www.kennelliitto.fi/lomakkeet/koetoimitsijoiden-koulutus-ja-patevointiohje-0

 

Tarkistathan tietosi: https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/tiedotteet/koetoimitsija-tarkistathan-tietosi-omakoirassa

 

Koetoimitsijakortti on voimassa toistaiseksi. Vuoden 2020 alusta lähtien ei ole toimitettu ns. vihreitä koetoimitsijakortteja vaan pätevyys on tallennettu  ja todistetaan Omakoira -sovelluksella.

https://www.kennelliitto.fi/omakoira-palvelu/omakoira-mobiilisovellus