Korttien haku ja uusiminen

Kehätoimitsijat

Kehätoimitsijakortti on uudistunut vaaleaksi muovikortiksi ja uudet kortit ovat voimassa vuodet 2018-2021 Kortin haltijalla on vapaa pääsy kaikkiin pohjoismaisiin näyttelyihin ja käyttökokeisiin.

Jokaisessa kennelpiirissä on oma ohjeistuksensa kehätoimitsijakorttien uusimisesta. Pohjois-Karjalan kennelpiirissä vaaditaan yksi kehätyöskentely vuodessa, jotta kortti pysyisi voimassa sekä osallistuminen jatkokoulutuksiin. Pidentyneen voimassaolon takia oma kirjanpito koulutuksiin osallistumisesta, kehätoimitsijana toimimisesta ja aktiivisuudesta kehätoimitsijana näyttelytoimikunnassa on mahdollista harrastusseurantalomakkeella. Näyttelyohjaaja voi tarvittaessa pyytää harrastusseurantalomakkeita korttien uusimisen yhteydessä Harrastusseurantalomakkeen löydät täältä.

Kehätoimitsijana muistathan ilmoittaa yhteystietojen muuttumisesta välittömästi Pirjo Pullille.

Koetoimitsijat

Vuoden 2010 alusta alkaen koetoimitsijoille ja koulutusohjaajille/toimitsijoille toimitetaan vain yksi kortti aiemman kahden sijasta. Toimitsijoille ei enää toimiteta ns. valkoisia toimitsijakortteja, joihin on kiinnitetty henkilön kuva. Jatkossa kortteja uusittaessa vanhat toimitsijat ja uudet toimitsijat saavat uudistetun ns. vihreän tai beigen toimitsijakortin, johon lisätään teksti, jolla toimitsijat pääsevät ilmaiseksi näyttelyihin.

Koetoimitsija- ja koulutusohjaaja/toimitsija -kortit uusitaan viiden vuoden välein jäsenyhdistyksen esityksestä. Koetoimitsijakorttia uusittaessa lähetetään yhdistyksen esityksestä kennelpiirin sihteerille siis se vihreä kortti uusittavaksi. Yhdistyksen puollon lisäksi henkilön tulee edelleen olla kennelliiton jäsen, jotta kortti voidaan uusia.